artsurprise

La Tav-CC suma al projecte ARTSURPRISE es un projecte soci escultòric creat per el col·lectiu EL-DRAC.

EL-DRAC es un xarxa virtual de artistes procedents d’Europa que col·laboren entre ells sense cap compromís econòmic, per a desenvolupar projectes que afavoreixen la comunitat d’artistes. Així doncs no es una associació sinó una comunitat on-line.

ARTSURPRISE és una plataforma experimental de promoció per als nous estils i tècniques. Es desenvolupa l’esperit d’una nova generació d’artistes, disposats a creuar totes les fronteres i els límits del mercat de l’art tradicional. Fresc i actual, elegant i potent, ara es poden veure grans obres d’art en petit tamany.

ARTSURPRISE uneix artistes, compradors i venedors perquè dona la possibilitat als artistes de promocionar el seu art al abast de tothom.

Posa a l’abast de tothom la possibilitat de conèixer art contemporani europeu i de participar en el seu desenvolupament.

ARTSURPRISE ven art utilitzant maquines reciclades de tabac, col·locant-les en locals socioculturals a tot Europa: museus, galeries i espais d’exposicions. Això dona la possibilitat a les galeries de promocionar també els seus propis artistes d’una forma senzilla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: