Vi-Suals 15

 

Vi-Suals 15 / la pedra seca / testimoni viu

CIMG9415

Vi-Suals 15 / la pedra seca / testimoni viu

Proposta

Realització d’escultures o  instal·lacions realitzades al voltant de la tècnica constructiva de la pedra seca en la ciutat de Manresa durant la mostra de Vi-Suals 15.

 

Bases de participació

Vi_Suals 15

Convocatòria oberta del 1 de gener al 16 de febrer El Vi-Suals’15 es celebrarà del 30 de maig al 7 de juny, a través de la mostra d’art i vi al carrer, enguany sota la temàtica “la pedra seca”.

Una temàtica oberta on podem treballar a partir de:

 Les construccions fetes per les activitats vinícoles, barraques, murs, feixes , etc.

 La tècnica constructiva de la pedra seca i els diferents mètodes.

 Aplicacions artístiques contemporànies amb pedra.

Inscripció: Condicions, terminis i compromisos

 Per participar en la convocatòria cal fer arribar: – fitxa d’inscripció omplerta (descàrrega a la web) – un breu currículum dels participants; – material gràfic al·lusiu a la proposta.

 Totes les propostes (i consultes) s’han d’enviar en format PDF al mail de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central: taulaartsvisualscc@gmail.com

 El termini de presentació de les propostes finalitza el dilluns 16 de febrer de 2015

 Totes les propostes presentades en aquesta convocatòria rebran una resposta en un termini màxim de 15 dies.

 L’organització es reserva el dret d’utilitzar el material gràfic de les propostes seleccionades per fer difusió del projecte en diferents mitjans.

 Cadascuna de les propostes seleccionades rebrà 250 euros (lliures d’impostos). Les despeses i materials de les accions corren a càrrec dels participants..

 Els participants seleccionats es responsabilitzen del muntatge i desmuntatge

 Les intervencions seran apadrinades per cada un dels cellers de la DO Pla de Bages i aquest fet es farà constar tant els elements de difusió com de museïtzació de les propostes.

 L’organització es compromet a fer difusió dels projectes seleccionats fent servir els seus canals digitals i contactes.

.Selecció i criteris

La selecció dels projectes anirà a càrrec de membres de la TAV, amb el vist-i-plau de la DO Pla de Bages i l’Ajuntament de Manresa.

 Es seleccionaran 12 projectes que: – treballin la temàtica relacionada amb el tema exposat. – L’obra o instal·lació ha d’estar pensada per a estar al carrer. – siguin innovadores i arriscades i al mateix temps fomentin la participació creativa i participativa a l’espai públic.

 En el cas de les instal·lacions en l’espai públic es valoraran aquelles propostes que contemplin la participació de les entitats o comunitats veïnals de l’indret on s’ubicarà.

El fet de participar en aquesta convocatòria suposa l’acceptació d’aquestes bases i la participació en els termes establerts.

Fitxa d’inscripció

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: