Exposició Som Aigua

 

flyer def3-1flyer def3-2

SOM AIGUA

Exposició final dels treballs escolars dins del programa Treballem l’art: AMiC (Art,Mestres i Creació) Projecte de la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya central.

del 23 d’abril fins al 8 de maig / a l’Espai 7 del Casino de Manresa

Durant els curs 2015/16 amb el Centre de Recursos Pedagògics del Bages, a través del Programa El Pot, ha ofert l’activitat als centres educatius de la comarca.

Aquesta activitat vol promoure i valorar la presència de l’art als centres educatius, treballant una temàtica concreta que, enguany és la de l’aigua.

Els centres participants han realitzat una obra artística entorn la temàtica de l’aigua que presenten en aquesta exposició col•lectiva.

Per tal de facilitar el treball sobre la temàtica de l’aigua a les aules, les escoles i instituts participants, han comptat amb l’assessorament d’artistes de la TAV-CC i, amb l’alumnat del grau d’educació infantil de la FUB.

Aquest curs hi ha participat alumnat de 5 escoles i 3 instituts de la comarca: Escola L’Espill de Manresa, Escola FEDAC-Súria de Súria, Escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, Escola Puigberenguer de Manresa, Escola Serra i Hunter de Manresa, Escola Valladura de Manresa, Escola Diocesana de Navàs, Institut Mig- Món de Súria i Institut-Escola Sant Jordi de Navàs.

Dins del mateix projecte AMiC ideat per la TAV-CC i durant el mes de maig es podrà veure l’exposició

142: DEGOTEIG D’AIGÜES

Del 4 al 30 de maig / Centre Cívic Selves i Carner

amb obres realitzades per infants de les biblioteques veïnals acompanyats pels seus dinamitzadors/es i pels infants de les escoles del Bages amb l’acompanyament d’alumnat d’Educació Infantil de la FUB i obres d’ells mateixos.

Organitza: TAV-CC, FAVV (Biblioteques veïnals), UManresa-UVic-UCC, Servei Educatiu del Bages i Ajuntament de Manresa.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: