Vi-Suals 18

Bases concurs Vi_suals 2018bases concurs.

VI_suals és un projecte de creació artística vinculat al món del vi impulsat conjuntament per la DO Pla de Bages, l’Ajuntament de Manresa, la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central, el Cercle Artístic de Manresa, Foto Art Manresa, i Cine Club Manresa.

L’interès creixent del present vinícola del nostre entorn, sumat a la tradició d’una ciutat i una comarca que és i ha estat bressol d’artistes i creadors excepcionals, són actius incontestables que reforcen l’atractiu d’una iniciativa cultural que ha guanyat amb els anys la complicitat del públic.

En aquesta edició la locució llatina “tempus fugit”, que significa el temps s’escapa i que convida a no perdre’l, pren el protagonisme com a eix vertebrador i signe d’inspiració per a les propostes artístiques

Amb motiu de l’edició de Vi_suals 2018, l’Ajuntament de Manresa, la TAV-CC i la DO Pla de Bages presenten aquesta convocatòria-concurs d’intervenció artística que tindran com a base de treball caixes de fusta per a ampolles de vi. Hi ha dues modalitats: adults i estudiants.

Bases de participació

Aquest concurs té dues modalitats :

A. Per artistes majors de 18 anys

B. Estudiants menors de 18 anys i majors de 14 anys

C. La convocatòria consisteix en la presentació d’esbossos de la proposta artística que es realitzaria en una capsa de fusta per ampolles de vi.

D. Els interessats hauran d’enviar els seus esbossos fins el 15 d’abril a l’adreça electrónica taulaartsvisualscc@gmail.com, emplenant els requisits especificats en les bases.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: