Curs 2018/ 19 d’Art, Mestres i creació

Programa del curs 2018-19:

La TAV-CC  proposa sota el nom de “meteo” fer un viatge amb el cos, els sentits, la creació i la paraula per entendre aspectes  sobre el sistema meteorològic-climàtic, atmosfèric i mediambiental. La col·laboració entre art i ciència pot contribuir a que les obres artístiques centrades en el clima arribin a un públic el més ampli i variat possible.

El programa, que vol promoure i valorar la presència de les arts als centre educatius, presenta aquest  curs l’exposició de l’artista convidat a l’espai expositiu de la Casa Lluvià i el tallers de suport a la Fundació Universitària del Bages durant els mesos d’octubre i novembre.

Proposem quatre tallers: dos teòrics i dos de pràctiques artístiques relacionades amb la temàtica. Per altra banda també hi haurà sessions de coordinació.

Els centres participants realitzaran una obra artística entorn la temàtica del concepte Pont (de cultures, de gèneres, edats,…), amb la finalitat de participar en l’exposició col·lectiva que s’esdevindrà durant el mes d’abril.

Requisits: Participar en aquesta activitat compromet a assistir a les reunions conjuntes de coordinació. Els participants que assisteixin a tots els tallers i sessions de coordinació rebran una certificació del Pla de Formació Permanent.

meteoamblletres-1024x697

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: