Vi-Suals 19

El Programa Vi­­_suals 2019 uneix una vegada més la creació artística i la tasca divulgativa per apropar la cultura del vi al teixit social de Manresa i comarca, esdevenint un projecte cultural de referència. En aquesta ocasió el concepte “Empeltats” és l’eix temàtic escollit per una edició que se celebrarà del 15 de maig al 14 de juliol.

Enguany la mostra d’art s’ha plantejat amb un nou format: exposar l’obra dels artistes seleccionats en aparadors de locals disponibles del centre històric de Manresa. S’han convidat els artistes Eva Cardona, Joan Carrió, Anna Cayuela, Alba Comas, Alèxia Lleonart, Josep Morral, Pep Pérez, Eder Pozo, Berni Puig, Periko Raspa, Aina Sallés i Pura Travé.

Vi_suals 2019, com és habitual, a més de la mostra d’art esmentada, inclou altres activitats en el marc de la Fira ViBa, l’exposició de Foto Art Manresa, la projecció de dos curtmetratges a càrrec de Marc Baylina i Isabel Casanova promoguts per Cine Club Manresa, el tast de picapolls al Parc de la Seu i el tast emprenedor.

Vi-suals és un projecte impulsat conjuntament perla DOPlade Bages i l’Ajuntament de Manresa que compta amb el comissariat i coordinació de la Taula d’Arts Visuals dela CatalunyaCentral. Hi col·laboren el Cercle Artístic de Manresa, Foto Art Manresa i Cine Club Manresa, i enguany, el Comissionat del Centre Històric de Manresa.

Mercat de Puigmercadal, Manresa.

– Acció artística a càrrec de Marta Rabaneda i Maria Ribera. (Vi_suals’19)

Local del carrer Sant Miquel, 6. Manresa.

– Acció artística a càrrec d’AMIRASPA. (Vi_suals’19)

Sala d’exposicions de la Plana de l’Om. Manresa.

– Exposició “Empeltats” de Foto Art Manresa. (Vi_suals’19

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: