Presentació de Jardins de Llum 2021

La setena edició de Jardins de Llum, el Festival d’Art efímer i llum de Manresa, tindrà lloc el dissabte 20 i el diumenge 21 de febrer de 18.30 a 21.30 a diferents espais del centre històric de la ciutat.

Aquest dimecres 10 de febrer es va presentar – juntament amb el programa general de la Festa de la Llum de Manresa – l’edició de Jardins de Llum 2021, que incorpora novetats pel que fa a la temporalitat, el disseny d’espais i a les obres presentades.

Per adaptar-se a la normativa antiCOVID vigent, aquest any les propostes artístiques es centraran en una sèrie d’espais del casc antic de la ciutat, enlloc d’ocupar-ne els carrers. Així doncs, L’Anònima, el carrer del Balç, la Sala Gòtica de la Seu, el Pont Vell, l’Espai Plana de l’Om i la Sala d’exposicions del Cercle Artístic de Manresa seran els protagonistes d’una edició que s’allarga també en el temps, podent-se visitar durant to el cap de setmana del 20-21 de febrer, en horari de 18.30 a 21.30h.

A més de les propostes estàtiques, concentrades a aquests espais, la zona del Passeig del Riu acollirà la instal·lació “Epicentre”, de Marc Sellarès Cots, l’encesa de la qual es farà en dos passis (a les 19.00 i a les 20.30 de tots dos dies) i anirà acompanyada d’un vol de drons a càrrec de Flock Drone Art.

L’espectacle es podrà veure des de la Cova de Sant Igansi, el Parc de la Seu, la plaça de la Reforma i altres punts de la ciutat amb vistes a la Torre de Santa Caterina.

Tot el programa garanteix les mesures antiCOVID.

Jardins de Llum està organitzat per l’Ajuntament de Manresa, el CACIS El Forn de la Calç i la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central (TAVCC), sota la direcció artística de Roser Oduber.

Podeu consultar el programa complet de les festes de la llum, en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: