Membres

Àrea d’Art del Grau d’Educació Infantil de la FUB

fub2

El Grau en Educació Infantil forma professionals de l’educació per intervenir amb infants de 0 a 6 anys. L’objectiu és que els titulats siguin capaços de planificar, desenvolupar i avaluar activitats educatives de manera coparticipada amb les famílies i la resta d’institucions de la comunitat.

http://www.fub.edu/grau-en-educacio-infantilhttp://blocs.umanresa.cat/educaciofub

.

Associació ACNÉ

marta-ricart-2

L’Associació ACNÉ de Dinamització Artística Rural és membre de l’associació Artibarri, que agrupa diverses entitats i col·lectius que realitzen projectes artístics d’intervenció comunitària, i de l’entitat Teleduca.

Plaça St. Pere, Solsona – 625 02 39 25

.

CACiS El forn de la Calç

cacis2

El Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) El Forn de la Calç és una iniciativa privada sense ànim de lucre fundada l’any 2008, que rep el suport de l’Ajuntament de Calders i la Generalitat de Catalunya.

CACiS és un espai dedicat a l’experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístic culturals amb la voluntat d’estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com estratègia de reforma.

Es troba al municipi de Calders, a 5km del nucli del poble, a la comarca del Moianès. És un Centre d’Art Contemporani gestionat per l’Associació cultural d’Amics del CACiS.

http://www.cacis.cat

.

Can Serrat

casa22 fotocasa2 fotocasa5

Can Serrat és una Masia antiga classificada i protegida de 1187m², originalment privada, i rehabilitada a partir del 1989 en una comunitat d’artistes / centre de creació i producció artística, gràcies a 11 artistes Noruecs *. Està situat en un entorn immillorable, del Bruc, a la falda de la muntanya de Montserrat i a només 45 km de Barcelona. La casa, disposa de diversos espais / tallers i d’un entorn natural impressionant. Amb un agradable passeig des de la casa no vam trigar a arribar a la part inferior d’una de les zones més espectaculars de tot el massís de Montserrat, la zona de Les Agülles –

Cada any un jurat selecciona 6 projectes internacionals i nacionals (2 d’escriptura, 3 de art visual, 1 de música / so). Cada convocatòria permet a uns 20 artistes venir a Can Serrat amb una beca completa o parcial. Dins el programa de residència, l’equip desenvolupa i dóna suport a diverses activitats facilitant la producció de projectes (seguiment artístic, recursos humans i material, connexions a nivell local i internacional, allotjament i menjar).

Can Serrat participa activament en l’activitat cultural Catalana, desenvolupant diverses activitats de presentació i sensibilització artística dins i fora de les seves parets (presentació de projectes, intercanvis d’idiomes, lectura pública de literatura, visita d’escola, performance / concerts).

El projecte de Can Serrat després de tants anys i diverses capes d’històries, segueix com a comunitat artística dins de la qual es barregen en el mateix espai, convivència i creació internacional amb la necessitat de definir cada projecte i alhora la voluntat d’errar.

Masía Can Serrat, 0 S/N (El Bruc), 08294 Bruc (El), Barcelona

Can Serrat/Facebook

Cercle Artístic de Manresa

cercle-manresa2

El Cercle Artístic de Manresa és una entitat dedicada al foment de les belles arts.

El Cercle organitza nombroses exposicions al llarg de l’any. Amb més de 300 socis, l’entitat promou, difon l’art i l’obra dels artistes de la comarca del Bages.

C/ Barreres 1, Manresa

.

Cercle Artístic del Moianès

cercle-del-moianc3a8s2

El Cercle Artístic del Moianès és una entitat sense afany de lucre creada fa més d’un quart de segle per promocionar l’expressió artística.

Edifici de Can Carner, C/ de les Joies 11-12, Moià – http://cercleartisticdelmoianes.blogspot.com.es

D’ART

 

D’ART neix d’una iniciativa familiar amb el propòsit de ser un punt de trobada per als amants de la creativitat. Ja fa uns anys que funciona Art al Jardí, una sèrie d’exposicions a la casa Fornells-Uró a Pineda de Bages on molts artistes mostren la seva obra. Aquest any hem volgut fer crèixer la proposta i portar-la al centre de Manresa.

​D’ART pretén despertar les inquietuds artístiques des dels més joves fins als més grans. Som una escola de dibuix i pintura i volem que tothom trobi en el nostre espai aquell moment per evadir-se de tot, deixar-se portar per l’espontaneïtat creativa que sovint dóna benestar, enriqueix sentiments o serveix de teràpia.

http://www.puntdart.cat

 

.

Foto Art Manresa

fotoart2

Amb el nom de Foto Art Manresa es constitueix una associació de caràcter artístic que tindrà per objecte el foment de la imatge sensible en totes les seves manifestacions.

Els orígens de Foto Art Manresa es remunten a una altra organització que tingué la seva màxima activitat entre el 1960 i el 1970. Era el Foto Club Manresa, que actuava com a secció del Centre Excursionista de la Comarca del Bages i de la qual n’havíem format part força dels socis fundadors del Foto Art Manresa.

Casal de les Escodines, C/ St. Bartomeu 50, Manresa – http://fotoartmanresa.com

.

Llibreria Papasseit

La Papasseit és una llibreria de segona mà que va obrir les seves portes al nucli antic de Manresa l’estiu del 2013 amb la voluntat de construir a Manresa un mercat de llibres de segona mà que aposti per la qualitat tant dels exemplars (en forma i contingut) com del servei.

Més enllà de la venta de llibres, i en una aposta per la cultura entesa d’una forma integradora, des de la Llibreria s’ofereixen una sèrie d’activitats culturals paral·leles, entre les que destaca la difusió de les veus artístiques emergents de la regió a través d’exposicions mensuals.

Plaça Gispert 2, Manresa – http://papasseit.cat

.

Llibres Artesans

llibres-artesans2

A Llibres Artesans fem llibres personalitzats, llibres de contes curts amb històries a mida, relats breus il·lustrats amb dibuixos i texts únics i originals, artesanals, enquadernats a mà… Sol·licita el teu llibre o àlbum a mida!

Sondes de Paper: Llibres artesans en blanc que naveguen per l’espai urbà i rural de mà en mà recollint mostres del subsòl artístic. La primera Sonda da Paper en llençar-se va ser la “Pionera” el 22 de maig del 2012. En recollir-les es munten exposicions, també itinerants.

http://www.llibres-artesans.com

.

Quaderns de Taller

quadrens2

El nom genèric “Quaderns de Taller” aplega dues accepcions diferents però complementàries. Per una banda és una publicació de periodicitat indefinida que reuneix obra artística de diferents branques: arquitectura, plàstica (pintura, dibuix, gravat, fotografia, etc), música i literatura.

L’altre concepte que s’acull també sota la sigla Q.T. és precisament el col·lectiu artístic de persones que el formen i que donen vida, no solament a la publicació, sinó a la promoció de diverses activitats en el món específic de l’art, i en el més genèric de la cultura.

https://sites.google.com/site/quadernsdetaller1

.

Rubiralta Espai d’Art

rubiralta2

https://www.facebook.com/EspaiRubiralta2013

.

SAC – Santpedor Art i Creació

sac2

Associació artística multidisciplinària de Santpedor, per moure art, artistes, creadors i creadores de Santpedor, per interactuar amb el llenguatge i de forma social i plural.

http://sac-santpedor.blogspot.com.es

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s