Vi_Suals treurà al carrer les creacions dels artistes

PRESENTACIO CATALEG

Del 6 al 15 de juny, tindran lloc exposicions, projeccions d’audiovisuals, degustacions i tasts, xerrades i una gran exposició plàstica, que comprèn dotze intervencions artístiques

El programa Vi_suals, que uneix la gastronomia amb la creació artística i la tasca divulgativa per apropar la cultura del vi al teixit social de la Manresa, viurà una nova edició enguany del 6 al 15 de juny. Durant aquests dies, els ciutadans podran gaudir de diverses activitats que tenen com a principal protagonista el vi, la vinya i el món que l’envolta.
Exposicions, projeccions d’audiovisuals, degustacions i tasts, xerrades i una gran exposició plàstica, que comprèn dotze intervencions artístiques realitzades als carrers del nucli històric de la ciutat per dotze destacats artistes bagencs, són les activitats que conformen el programa Vi_suals d’enguany i que posa en valor la cultura vinícola al territori mitjançant l’aprenentatge, la formació i el gaudi visual i sensorial.
Els detalls de la programació del projecte Vi_suals14 han estat presentats aquest divendres al migdia a la Casa de la Culla, per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet; el secretari del Consell Regulador de la DO Pla de Bages, Joan Francesc Baltiérrez; i la president de la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central, Roser Oduber. Els han acompanyat també els artistes Eduard de Pobes (Cercle Artístic), Joan A. Closes (Foto Art), Marc Antoni Malagarriga i David Cid.

Deixa un comentari