Oberta la convocatòria Jardins de Llum / 16

Jardins de Llum és un itinerari d’art, de 5 hores de durada, a l’entorn la llum i de l’aigua, que neix dins dels actes de la Festa de Llum i del Misteri de la llum de Manresa.

El Misteri de la llum és una tradició manresana que explica com una misteriosa llum provinent de Montserrat va irrompre pels vitralls de l’antiga església del Carme el 21 de febrer de 1345, aquest fet va fer es posés fi a l’excomunió de la ciutat pel bisbe de Vic motivada pel pas de la Sèquia de Manresa per terres del bisbat. La Sèquia canalitzà aigua del Llobregat des de Balsareny fins a Manresa i amb la seva construcció es va acabar l’escassetat d’aigua que patia la ciutat.

La TAV-CC ha estat convidada a participar en aquesta festa tan arrelada a la ciutat fent un recorregut ple d’art i mostres efímeres de carrer.

Durant una nit el barri vell de Manresa acull diferents propostes i espectacles de carrer , en aquesta segona edició. Un festival que vol relacionar diverses activitats que resultin diferents, plenes d’emoció i qualitat pel seu concepte, essent participatives en la seva realització.

Aquest 2016 volem que el “Jardins de llum” trobin la complicitats dels diferents agents socials de la ciutat i dels espectadors dels actes.

És per això que aquesta edició la TAV-CC divideix el projecte en 4 àmbits:

.

Espais exteriors

Plànols Jardins de llumAquesta edició de Jardins de Llum, comptarà amb 3 tipus d’intervencions en espais exteriors, creant un itinerari artístic que condueixi des del primer espai interior intervingut fins al darrer, omplint de llum el barri antic de la ciutat.

estructuresEstructures participatives sobre un mateix suport treballats per diferents col·lectius de la ciutat.

dansaicircActivitats de dansa i circ en diferents punts del recorregut / accés per convocatòria oberta (consulteu aquí les Bases de la convocatòria).

llumTreballs de llum / accés per convocatòria oberta (consulteu aquí les Bases de la convocatòria).

.

Espais interiors

interiorEspais interiors amb treballs d’artistes convidats, escollits per la qualitat de la seva obra basada, principalment, en el treball de i sobre la llum.

Volem oferir a la ciutat l’oportunitat de conèixer llenguatges artístics  de llum consolidats i de qualitat. Mantenint la voluntat didàctica dels projectes  de la TAV-CC , provocant el diàleg entre el públic i l’autor.

Així doncs, trobarem en 3 espais, la feina dels 3 artistes convidats:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: