AMIC projecte educatiu de la TAV-CC i la FUB

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

La Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC) és una entitat autònoma que recull la inquietud de diversos agents de la vida cultural de les comarques centrals per donar visibilitat als projectes del sector de les arts visuals.

Enguany la TAV-CC presenta Arts, Mestres i Creació (AMiC) un programa que vol promoure i posar en valor la presència de l’art a les escoles, al voltant d’una temàtica. El projecte AMiC proposa la pràctica educativa com a espai de trobada per assajar diferents disciplines artístiques on els mestres i els alumnes puguin conèixer millor els llenguatges contemporanis. També vol ser un estímul per tal de treballar diferents àrees del currículum a partir del llenguatge audiovisual contemporani i ampliar l’horitzó d’experiències i coneixements més enllà de la simple experiència estètica per obrir tot un ventall de possibilitats a nivell educatiu.

L’equip de treball que forma part d’aquest programa està format per entitats membres de la pròpia TAV-CC i s’encarrega de definir les línies globals del programa, així com assessorar sobre els continguts i la metodologia a les escoles que s’hi adhereixen. Compta amb el suport del professorat i alumnat dels estudis d’educació infantil de la Fundació Universitària del Bages (FUB) així com l’assessorament i seguiment del Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat (CACiS) entre d’altres membres de la TAV-CC.

Podeu veure tota la información al bloc del projecte ; http://amic.fub.edu

Deixa un comentari